förlåt igen!!

Hej! Förlåt för att jag aldrig bloggar men det är grymt mke just nu, skola, läxor, städning, läkarbesök och massa annat! På fredag blir det fest hos helena! Tihih, maskerad typ med film mys o sova över! Ska bli grymt kul o vi blir typ 6 stycken oxå, längtar rätt mke men har it bestämt va jag ska vara än! Det blir en överrasking ;)
Jag o helena var i lule igår o jag köpte en bh o lite småsaker! Ska dit på lördag en sväng igen och då ska jag köpa en suuuper söt plånbok som jag blev kär i igår! Men nu vet ni iaf anledningarna till att jag inte bloggar så mke , ska även te sunderbyn någon dag, väntar på att dom hör av sig.. Men än så länge vill jag inte skriva mer om det i bloggen! Nu blir det läsa lite so o sen sova, puss! 

ORANGE!

Tja, har färgat håret o det blev faaaiiiil. Oranget just nu.. Men när jag kommer hem blir det typ brunt igen ;)
Nu ska jag jobba med so, stugan efter skolan ... puss!

varför just jag ?

Hej! på tåget nu och såklart står det still mitt ute i ingenstans! ååhh... nu vill jag hem! inte på bra humör nu ... gossipgirl får lov att trösta mig nu , puss!

hemresa snart!

Hej! Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och packat ihop mina saker! Vill inte åka hem men måste ju tyvärr det... Får inte missa mer av skolan och sen längtar jag jääävligt mycket efter min älskling! Nu ska jag gå och fixa mig lite, ser ut som typ ett lik.. illa! Bloggar nog mera på tåget, puss ;)

Jul pyssel!

Hej! Pratade nyss med älsklingen , saknar honom massor! Idag har jag lekt med Celina , hon är galet söt! Snart ska jag och Jessica julpyssla, har ingen julkänsla alls men varför inte? Bloggar nog mera senare, är typ illa mående och så nu! Men ska vila nån minut och hoppas på att det bättrar sig!

MOSTER!

Godkväll! Hahha, nu är jag hos jessica i Norge, ser norska idol och ska snart kvällsfika. Köpt två par jeans tights på bikbok idag när jag kom fram! Nu ska jag somsagt fika så vi hörs senare, pusss!

On the train.

Hej! Nu sitter jag på tåget, ca 2 timmar kvar bara så har suttit här i 4 timmar nu! Har börjat med svenska uppsatsen och sen skulle jag göra språk läxan men gissa vad? JAG GLÖMDE EN JÄVLA PENNA! Åh så trött jag är på mitt guldfisk minne... aja, tur som är gör jag uppsatsen på datorn så lite kan jag ju jobba under resan. Har även sett Sucker Punch, rätt bra film faktiskt, bloggar när jag kommit hem te syrran för nu äre film time igen, pussssss!

Jag älskar dig ♥


Stressig dag!

Tjoho! Sitter på svenska lektion nu  har mammas dator för att jag ska kunna börja skriva och sen fortsätta på tåget imorn! Kommer ha fullt upp efter skolan, ska packa, städa mitt rum som är KAOS, duscha och sen iväg med klassen på nån typ spökvandrings sak! Kommer bli sjukt kul tror jag! Men hörs typ imor, puss!
9 månader med älsklingen idag, helt underbart! I love you finis :*

Presentshopping

Hej! Sorry för at jag it bloggat på en vecka men har inte haft tid eller ork till det! Har köpt födelsedags presenter till syrrans barn idag som fyller år snart. Nu har jag rensat min garderob igen, jag slänger massa kläder men ändå är det lika mycket när jag är klar?! Usch... Är trött och vill sova men teknik prov imorn så tyvärr hinner jag inte det nu, pusss!

en kort dag...

Hej! Idag har klassen varit på brandstationen och fått massa info osv.. sen hade vi bara idrott o sen slut! Blir typ lule imorn med Helena, ska lämna tillbaka en topp åt mamma , köpa en jacka åt älsklingen och se om jag hittar ngt själv. Ikväll startar vår häst Global Now på travet så ska dit senare, pusss!

.

Hej !  Kom just hem , är helt slut och vill bara sova så slänger mig i sängen o glor på film , puss!

candy world.

Tja! Datan lever än, wiho! Idag har jag köpt underkläder, presenter te älsklingen, en klänning och godis på candy world , tjockt! Är jätte trött men ska snart äta middag och sen går jag nog upp på rummet och ser på film. Bjuder på två ego bilder, puss!

new shoes, new nails.

Hej! Igår köpte jag ett par super fina skor och två par lösnaglar, bilder kommer sen. Nu ska jag ut på stan och shoppa! Måste köpa tights, underkläder och nån snygg topp elr nå. Skulle blogga igår men dator har varit död sen igår, satan så arg jag har varit... Men men , just nu funkar den så bloggar kanske sen, pusssss!

Oplanerat!

Hej! Igår efter att jag suttit och deppat i typ två timmar så ringde jag Anna och hörde med henne om hon skulle med på stan men hon skulle te lule med Linda så jag följde med! handlade bara för 50 kr + mat , hihuh måste ju spara för om typ nån timma åker jag till finland! Så vet inte om jag bloggar så mke då.. vi får se , puss!

övertrött.

Hej , sitter här och surar ... har absolut inget att göra, är ensam hemma, är jätte trött men kan bara inte sova... åh så less jag är! Men ska ta o gå ner och äta frukost iaf så kanske jag kommer på något sen, vem vet! Bloggar senare..

Hostaaa...

Hello! :)
Nu sitter jag här med en söt kille och om typ tre timmar ska vi på badhuset med syrrans kidz, kulkul! Orkar it blogga nu så hörs senare , pusss!

Spotify.

Tjah! Mamma har fixat 6 månaders spotify premium, super nice! Nu ska jag snart åka och äta med mamma och pappa. Imorn blir det badet med älsklingen och syrrans ungar, ska bli galet kul.. dom e så söta! ^^
Har köpt lite godis o en cola zero så blir väl att mysa o se på film senare men nu ska jag lyssna på musik och njuta, puss!

Away

Hej! Har varit i pite idag och hälsat på en släkting på sjukhuset så därför har jag it hunnit blogga. Känner mig typ friskare nu än igår! Ikväll skulle jag vara med älsklingen men nu fick han tydligen it de så får väl hitta på ngt annat! Hörs senare typ, puusss!

RSS 2.0