Lule imorn! :D

Heey! Hahah , jag är lite hyper just nu! Åker te lule imorn med Helena, ska hitta typ en klänning till basement och lite små grejs! Min dag har varit piss. Så nu vet ni det. Men iaf, efter regn kommer solsken! Puss alla fina! :*

Håret och en present

Hej! I helgen har ju mammas kusin varit här och bott i stugan med oss! Fick en jätte fin present av henne så här får ni bild på den och min nya hår färg!
En jätte söt väska :')

Sjuuuk.

Hej! Inte varit på skolan idag, har as ont i huvudet... Har sovit typ mindre än 2 timmar totalt inatt så stannade hemma för att vila upp mig. Bloggar mera senare, nu ska jag äta köttfärspaj och se film! Puss!

Vetu? Nä.. Jag är en snigel!

Hej! Fin rubrik.. Som alltid! Imorse fick Pontus för sig att han va en snigel, illa. Iaf, min dag har varit jätte bra och nu ska jag avsluta med lite tv! Glömde skriva det förr men har färgat håret, vart så jobbigt att hålla på och färga om och om igen så nu la jag i en brun färg , samma som jag hade i vintras fast nu är den ju typ mörk röd! Är iaf sjukt nöjd! Blogggar mera imorn, pussss ;*

grattis älskling ^^

Hej ! Idag fyller ju älsklingen år så han har sovit hos mig och nu är vi hos hans pappa i lule och ska fika och sånt. Bloggar anär jag kommer hem , puss

Äntligen!

Hej! Nu är mitt humör på topp igen! Och Anna kommer på skolan imorn.. Kan det bli bättre ? ;)
På lördag kommer min älskling till stugan o sover över, längtar massor! Hihuh.
Men aa, måste städa innan.. Både hemma och i stugan så de e bara och sätta igång!
Puss!
Min kära mobil!

Det har gått för långt nu.

Hej! Usch vilken dag... Jag har blivit riktigt deppigt! :o
Allting e skit just nu så inge vidare kul att blogga.
Hörs imorn!

Hoppas på ngt bättre..

Hej! Mina senaste dagar har varit helt störda.. är jätte glad o så bland kompisarna men så fort jag e själv så tar orken bara slut. Mammi har kommit hem nu iaf, kul att träffa henne igen! Fick lite snygga kläder av henne och lite sockerfria godisar som jag är kär i, muuums! Bloggar mera imorn, puss!

Och så stressar vi!

Hej! Gårdagen vart helt fail, kan knappt gå just nu men orkar it dra upp varför! Nu ska jag städa lite , mamma kommer ju hem ikväll! Hon har varit i Turkiet i en vecka och jag skulle följa men vet ni ? Jag sa nej! Är less på folket där som typ klänger på en som faaan, alla försäljare som springer efter en... Blir för mycket enligt mig! Och jag var ju typ nyss där med hemlängtan så nej! Men iaf .. Städa nu, heido!

Sent men iaf!

Helu! Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi ska äta middag! Första skoldagen idag var helt okej! Känns udda men man vänjer sig. Var med älsklingen efter skolan eftersom att vi slutade 11 ! ^^
Bloggar nog mera senare , nu får ni bild på vad jag köpte i Lule!
Mjukisbyxor - Cubus 149:-
Stickad tröja - H&M 99:-
Linnen - H&M  49:-/st
Hårmedel - Lindex 79 :-

Det är dags att släppa taget... Hur lite jag än vill det.

En väldigt bra film har jag sett ikväll, det kan jag lova. Den fick mig att inse så många saker på en gång... Nu är det dags att släppa taget. Jag måste fokusera på det viktiga i livet, inte det som får mig att må sämre. Jag vill inte... Men jag måste. Nu.

Bio ikväll!

Hej! Haft en riktigt rolig natt , jag och Helena hade lite smått jälva damp och spelade sims 2 o gjorde Jersey Shore gubbar! Hahah, fint! Men iaf.. Helt död just nu, måste vila upp mig lite för imorn börjar ju skolan! Sommarlovet avslutas med bio ikväll. Jag, Anna, Pontus, Arthur, Oskar och kanske Helena ska gå och se "Jag Saknar Dig" Tror den är riktigt bra så blir kul att se! Bloggar senare, puss!

Cocacolamarinerad fläskfile och Jersey Shore maraton!

Hej! Fin rubrik, I know! Men det är det min och Helenas kväll kommer bestå av, hihuhh. Är lite smått trött.. Har typ sovit dåligt inatt. Helena kommer snart och hämtar mig så ska vi in till stan och köpa lite saker till kvällen så aa, bloggar mera senare!

nöjd!

Hej! Nu sitter jag och Helena på bussen, dom andra är kvar i lule men eftersom ätt pappa fyller år så ville jag åka hem. Har hittat en hel del fina saker! En stickad tröja, två linnen, ett par mjukisbyxor, ett hår medel och ett par jättefina skor ! Bloggar mera sen, puss!

nöjd!

Hej! Nu sitter jag och Helena på bussen, dom andra är kvar i lule men eftersom ätt pappa fyller år så ville jag åka hem. Har hittat en hel del fina saker! En stickad tröja, två linnen, ett par mjukisbyxor, ett hår medel och ett par jättefina skor ! Bloggar mera sen, puss!

Mot lule!

Hej! Nu bär det snart av mot lule, ska bli så kul! Har typ längtat en smula, finns en hel del saker jag vill ha och oxå behöver. Upptaterar från mobilen under dagen o så , har ju en htc wildfire s! Väldigt söt och liten är den, passar mig super bra, gillar it stora mobiler, menmen! Bloggar senare, puss!

pliiiing, kaka!

heeej! hemma från grillkvällen nu , annaj ska sova här och imorn åker hon, jag, linda, helena och arthur te lule! Skulle åka på lördag men arthurs pappa erbjöd skjuts så vi åker imorn ist, jag e glad! hihuh, åså fyller pappa år imorn så ska kasnke fixa nån till present till honom! nu ska jag o annaj typ se jersey shore o sen sova , pussGURKA på er! ^^

snabbinlägg

Hej! Nu drar jag, Anna och Helena snart till Arthur på grillkväll, sjukt kul ! Bloggar mera sen, puss!

Vill ha!

Ge mig , ge mig , ge mig!
Hoppas på att få tag på några av plaggen på lördag då jag och Helena åker till lule!

Done!

Hej igen! Nu har jag städat klart , följt med älsklingen en bit med min söta katt! Hihuh , Ferdinand i cykelkorg är verkligen ngt sött! Iaf... Min jävla mobil har it kommit än, imorgon sägs det att den ska dyka upp men det har jag länge nu. Men aa, imorn ser mitt schema ut typ såhär!
08.00 Vakna, Duscha, Fixa mig!
09.30 Cykla iväg till Dialect o kolla mobilen
10.00 Hyra nån film på kiosk piraten å sen cykla te älsklingen
14.00 Åka tillbaka till stan,  typ handla lite
15.00 Vara barnvakt åt söta clara med älsklingen och eventuellt anna!
Trevligt! Så aa, uppdateringen imorn blir väl sådär.. Minst två inlägg lovar jag!
En speciell dag imorn...

Bloggparaden

städhjälp!

Hej! Nu håller jag och älsklingen på att städa. Han lovade att va min städhjälp idag, sött! Ska fortsätta nu så bloggar senare! Puuuss!

deg.

hej! sitter o surrar med en söt just nu , ingen mobil idag... suck! menmen... orkar it blogga mer idag,pusss

Ger upp för stunden..

Hej, nu ger jag upp! Var och skulle köpa en telefon och så hade dom it den jag ville ha men dom sa att dom skulle få in den på 30 min. Klockan var 9 då, har dom ringt än? Nej! Blöööh! Men tar min pissmobil och åker in till stan , har lite att göra där. Vad jag ska skaffa för mobil får ni se när jag fått den , heiido!

drar o fixar!

Hej! Vaknade halv 7 idag , duktigt! Nu ska jag dra iväg och fixa en ny mobil , bloggar senare , puss!

Och sååååå.... dog den igen!

DAMP SÅ ARG JAG E! Min mobil dog just... Tillbaka med piss samsungen dårå! Aja, ska dra och fixa en direkt dom öppnar imorn som jag skrev i förra inlägget. Kul att försöka sova när man blir så uppretad... Aldrig mer en sär sony ericsson, jag lovar! Hahah, en lögn det där.. älskar min rosa mobil men jävla piss batterier som dör! Godnatt...

Vända på dygnet?

Hej! Är döds trött nu! Har varit med älsklingen sen typ halv fyra... Vi har sett jersey shore, ätit på frasses och lite sånt! Måste börja vända på dygnet, sitta uppe te halv 5 funkar inte längre nu när skolan snart börjar. Men ska typ lägga mig och läsa nu! Imorn ska jag fixa en ny mobil, min dör hela tiden så typ en htc blir det! PUSS! :*

Jersey shore nu!

Hej! Somnade typ halv 5 imorse och vaknade 10.. är döds trött! Usch , vill bara sova men det går inte. Ska lägga mig och glo på nått avsnitt av jersey shore nu! Ska vara med älsklingen senare idag oxå ju så bloggar typ efter de , puss!
eeego...

Kvällen!

Hellu , kom just hem från bodensia! Var och åt middag på bränna och sen for vi till bodensia en sväng och där mötte jag Jay Smith! Visste att han skulle spela på farmen och så men vart rätt chockad iaf! Fick autograf och så , skickade bild te arthur och ringde helena men ingen av dom trodde på mig... Damp! Hahah, imorn ska jag vara med älsklingen så bloggar mera imorn , puuuusss!

Föralltid!♥

Har fått min halvårs present av älsklingen nu, fyfan så fint! Ett silver halsband med ett hjärta, höll på att börja gråta! Det är ju inte förän onsdag det är ett halvår men han fick sin present tidigare så då fick jag det oxå.
Sååå vackert! :')

Krääftor!

Helluu! Just nu e jag sjukt sur... inatt när jag kollade mobilen senast så funkade den som vanligt och imorse när jag skulle kolla vad klockan var så va den död! Har ingen jävla aning om vad som hänt med den, ska åka på dialect och kolla, batteriet är ju mindre än en månad gammalt, gaaah så sur jag blir! Iaf , hade as mysigt igår... Fiskade kräfor, grillade och sånt hela kvällen! Bloggar när jag löst mitt mobilproblem, puss!

Bilder!

Bus pojkar!
Älsklingen och Arthur! :)
Helena <3
Piiittteeehavsbad!
En söt tjej! :*
Mupp!
Typ damp ?
Finast!
min konfirmations present från jessica! <3
Jag och Annaj!<3
En liten sötsak!
EN ÄLG! ^^

Bussmys ikväll!

Hej! Nu har jag kommit te stan, usch så jobbigt att kliva upp 06.30!  Nu ska jag ta en dusch och sen åka mot Pontus. Har hämtat mammas dator nu så bilder lär komma snart. Ikväll ska jag till morfars gamla stuga, vår husbuss står på gården där så ska sova där, sjukt mysigt de kmr bli! Hihuh , men iaf bilder kommer senast imorn! Puuuusss!

Allt ordnat!

Hej! Imorn åker jag till stugan och vet inte när jag kommer hem igen men innan nästa tisdag blir det iaf! Nästa torsdag är det min och älsklingens halvårs dag och hans present som jag beställt kom idag , glad jag blev! Nu ska jag typ snart sova så jag orkar upp imorn , puss!

jag kan säga hej.

Hej! Kom just hem från stan, följde med älsklingen en bit när han skulle hem. Nu funderar jag på att lägga mig och se vampire diaries, var ett tag sen sist ju! Som ni kanske ser har jag fixat till lite på bloggen! Imorn ska jag på stan en sväng med mina systrar och sen till stugan. Nästa gång jag sover hemma lovar jag att det kommer bilder! Bloggar mer inatt elr imorn, puss!
E n   j ä v l i g t   s ö t   s a k ! ♥

im starting to think that you never will come back...

Goddag! Är sjukt less på min blogg just nu... ska försöka fixa till den lite senare idag, sover hemma för första gången på typ en månad! Läskigt! Hahah, snart kommer pontus hit tror jag. Sen ska vi typ hitta på ngt. Jag har sjukt stor lust att åka till lule! Men det blir nog inte på ett tag, tyvärr. Tänkte bjuda på lite bilder från pite havsbad men som e på mammas data som blev kvar i stugan, fail! Bloggar mera om ett tag , puss!

dam897564p.

hej ! nu är jag med pontus men de e ingen ide att blogga för han skriver hela tiden -.-
ska ut till stugan snart så uppdateringen blir nog inge bra... bra humör jag e på just nu, ohja... puss.

In till "stan" i "boden" och möta "pontus"

Heej! Hahah , fin rubrik jag vet! Sitter här med anna och nu ska vi åka till det folket i boden tydligen kallar för centrum.. tss.  Jag längtar tills man får flytta! Menmen, bloggar mera sen , puss!

att åka elr inte åka ? ;)

tja! litet snabbt inlägg nu bara... kom från stugan för ett tag sen, skulle sova hemma inatt men ändrade mig! funderar på att åka och typ väcka en liten jävel som antagligen ligger o sover men vi får se hur det blir med det. bloggar mera senare , puss!

RSS 2.0