Grattis sötmamma!

Hihih, grattis till min söta mamma som fyller år! Puss!

Baaaaaaajjjsss

Helllooo , sitter och pratar med min söta pojk i mobileeeen , han e osocial och tråkig just nu ! Får it träffa honom på typ mer än en vecka! :'( Menmen , nu ska jag hem och hitta på ngt kuligt! Ska till Norge på måndag typ så bäst att börja packa i tid ! Lär ju it va hemma så mke innan ja åker... Bloggar mera sen , puss !

Ändrade planer!

Hejsan! Igår skulle jag ha min lilla städdag under eftermiddagen men när jag var på stan med anna, pontus och arthur så ringde mamma och sa att vi skulle åka till lule och köpa min konfa present. Hittade ett jätte fint guldkors med ett hjärta i!  Sen fick jag gå runt på stan i lule typ 45 min så hittade mig en myströja på bikbok! Skulle egentligen inte åka te lule förän idag men nu orkar jag it fara! Hihuh , ska städa lite , sen till stan och sen till pontusett tag , hejjdå! :*
hahah , dissa att jag ser ut som ett mongo! Men tröjan e fiiin :')
Mitt kors ! :)

Trötta jävel...

Godmorgon elr nå! Har varit vaken sen typ halv 9 då mamma ringde och väckte mig -.-
Hade tänkt gå och duscha o fixa mig nu... Älsklingen kommer hit snart tror jag!
Hihuh , sen ska jag och Annaj ut på ett hemligt uppdrag! ;)
Bloggar typ senare, puusss!

typ död?!

Tjo! Min blogg e typ död! D:
Hahha, bloggar aldrig men ska försöka med ngt inlägg i veckan iaf!
Nu är ju konfan klar och så så det tar inte upp mer tid!
Nu är det dax för mig att sova, ska bara borsta tänderna, tvätta bort sminket osv!
Bloggar mera imorn, Puuuusss! :*

Dålig uppdatering!

Hej , suger på att blogga men har fullt upp nu med konfan! Ikväll är det redovisning och sånt så har fixat med de , köpt klänning till konfirmationen på lördag osv! Bloggar typ imorn om jag får tid till det , puss! :***

besöksdagen!

Hej! Idag är det besöksdag för föräldrar och dop! Har tagig en dusch på morgonen och såklart var varmvattnet slut... Men skönt iaf! Mina föräldrar och min moster kommer hit senare idag, kulkul. Bloggar mera senare , bilder åsånt ;)

lalalalaallalalalalalalalalaaaaaa!

hej , har inte bloggat nå mke ju men har inte tid ;)
iförrgår var jag på begravning och sov hemma i boden samma natt , fick sova ut och umgås med släkten! Sen fortsätter vvi på lägret med allla aktiviteter och sånt! Bloggar kanske ikväll! :)
4 månader med min kära älskling igår oxå! :*

Läggdax strax! :'(

heeej!  idag har varit en riktigt bra.. måste sova snart -.- Blöööööö menmen , ska ut en sista sväng nu , bloggar bättre imorn! :)

konfalläger!

Godmorgon, nu ska vi iväg o äta frukost... bloggar mera senare , puss!

Konfa läger imorn!

Hej! Nu har jag faktiskt börjat packa, duktig jag är!  Imorn kväll åker vi iväg på läger i 10 dagar så hur uppdateringen blir vet jag inte riktigt... tar med mammas dator men lovar inget! Min helg har varit riktigt bra, trots att jag var i stugan.. hahha. Pontus var i sin stuga från lördag te söndag så hann vara med honom oxå. Riktigt mysigt där ute ibland, bastuflotte osv, är riktigt brun nu oxå! Imorse blev jag väckt av min älskling som kom och kröp ner med mig i min sov stuga, jag var typ helt död eftersom att klockan bara var 07.20 (?!?!) men höll mig vaken iaf! Sen gick han hem efter ett tag och jag somnade om... Jag var ju helt död ? Bloggar mera imorn om jag hinner det.. på väg till lägret kanske ? vi får se, pusss!

Sommarlooooov!

Hejjjj! Nu äre sommarlov! Fyfan så skönt! Haft en toppen tag hittills så nu ska jag ut till stugaan! Hihuu, är väldigt glad just nu! Bloggar mera imorn elr nå, pussss! :*

Börja packa snart kanske ?

Hejjjj! Idag har varit en toppen dag! Klassens dag + alder ! Har typ bränt mig en aning men de går ner till imorn hoppas jag! På måndag åker jag på konfirmations läger så måste börja leta kläder och sånt jag ska ha med! Typ köpa godis och sånt oxå... Kommer bli jätte kul men 10 dagar utan min älskling... Det kommer inte bli lätt! Sen ska jag ju hem mitt i alltihop och gå på begravning, inte kul! :(
Menmen , känner på mig att lägret kommer bli super kul iaf! Ska plocka iorning lite saker och ta fran min klänning till skolavslutningen nu ! Pussss!!!!

Världens bästa...

14/2 gjorde jag det bästa valet i mitt liv. Jag valde att berätta för dig att jag gillade dig. Jag gjorde det precis efter tolvslaget och sen la jag mig och väntade... Somnade gjorde jag oxå efter ett tag. På morgonen tog jag mobilen och kollade och jag hade fått svar. Mitt hjärta slog dubbelt så fort som vanligt och mitt ansikte fylldes av ett leende. Du skrev att du gillade mig oxå. Jag vart överlycklig! Senare den veckan , den 17/2 blev vi tsm och det hoppas jag att vi kommer vara föralltid. Även om det finns människor som försöker förstöra för oss... Det spelar ingen roll! Jag älskar dig Pontus Persson ! <3

Sovmorgon imorn!

Hej! Idag har jag varit ute rätt mke i solen, så härligt väder!  Imorn har vi sovmorgon, sen klassens dag och sen ska jag och några andra till alder igen och bada å soola! Måste ju passa på i de fina vädret! Nu blir det snart att krypa ner i sängen och se på gossip girl... Typ smsa med min söta pojkvän som har fått för sig att det är jätte kul att kittla mig bara för att jag skriker som fan! Hahah , dog lite idag men men.. Bloggar efter alder imorn , pusss!
Tog bilden från Elvira, hihuu!

Brun utan "brun utan sol" !

Hejj! Idag har jag tagit sommarens första dopp! Sjukt skönt var de, lite kallt men skönt iaf!
På skolan idag skulle vi och kolla fotbolls grejjs på björnäs så jag satt typ och solade överallt. Sen för jag , Pontus, Arthur, Oggy och Kent till Aldeeer! Hihuu , jag ville bara sola men innan vi va framme så ville jag bara kasta mig i vattnet! Nu har jag duschat och ska se Gossip Girl tills jag typ somnar. Är typ jätte glad just nu, har blivit brun idag... skulle åka och köpa brun utan sol imorn men det ids jag inte längre. Varför slösa mina pengar på dety när jag kan vara ute och sola ist ? (a'
Bloggar mera imorn antar jag!

Sista veckan!

Nu är sista skolveckan här! Sen blir det sommarlov! Hiihuu! Igår var jag på fest hos elvira, det var jätte kul! Sen kom pontus och mötte mig och vi gick in till stan för att jag skulle bli hämtad där! Påvägen till stan stannade vi och tittade på solnedgången, så fint hihi! Idag har jag varit i stugan, tränat på en låt te skolavslutningen med anna och varit med henne, pontus och arthur. Arthur fick för sig att vi skulle ha sand krig på smörblomman... det gillades inteee! Bloggar mer imorn , puss!
Jag och födelsedagsbarnet! :*
Pyramiiid!
Dissa min cp miiin , hihu!

Tidsinställt inlägg!

Hej! Nu är jag ute i stugan igen , ska lägga mig och se på tv och mysa med min söta lilla katt! Aw så söt han är, så mysig och kelig! Hihu, bloggar mera imorn! Puuuusss!
Glömde att visa hur håret såg ut efter Turkland typ, men så här är det nu!
Snart knallrött igen menmen ! :*

Gårdagens shopping!

JC 99:-
Bikbok 129:-
Plus ett linne som jc it hade på sin hemsida men de kommer väl upppå bloggen nån gång ;)
Puss!!

Gossip girl ^^

Hejj! Nu sitter Helena och ser på gossip girl! Jag har möblerat om i mitt rum... de vart it så bra men det duger för stunden. Vill ha ett större rum så jag rymmer alla saker, de e trångt här inne och jävligt mörkt eftersom att jag bara har ett litet fönster! Nu ska jag typ packa o sen åka till stugan , bloggar sen. Puss!

Godnatt ? :)

Hej! Nu sitter jag här med helena,  vi har tagit över mammas sovrum och sussar där inatt! Jag känner mig duktig som har fått helena att se gossip girl! Awesome! Ikväll har vi varit med Ellen först och ätit våfflor. Sen for vi te stan och mötte Totte och Arthur! Smörblomman äger! Hihu! Imorn åker vi te Luleå och shoppar lite sen ska jag hem te Pontus en sväng o sen tillbaka te stan. Nu ska jag och min rara Hiiiieeeleeena se film eller nått , puss!

Soola!

Hej! Så fint väder det är ute nu. Fick ett sms av Jasse när jag kom hem från sandtags grejjen om att jag skulle komma över och sola med henne så jag gick dit! Vi har suttit och typ pratat ett tag och nu ska jag åka till stugan. Imorn kommer jag hem igen och blir hemma till lördag! Ingen skolan förän på tisdag så det känns så bra! Bloggar imorn, puusss!

There was no man in a black hat...

Fick veta i veckan att videon jag la upp saknade ljud så lägger upp en ny ist , puss!

RSS 2.0