Förlåt!

Hej! It bloggat på flera dagar men sanningen är att jag inte ens velat.. Men ska verkligen försöka nu! I helgen har Pontus sovit hos mig i stugan, mys! Och igår var vi på stan i lule typ en timma sen åt vi middag hos hans pappa! Bloggar efter skolan , puuuuss!
Av någon anledning började jag må riktigt illa på stan.. kräkmedel, hahah!

Senare!

Hej! Kom hem från lägret igår och sen va vi hos anna och såg film, bloggar mera senare, puss!

Får jag fråga dig en sak? - Hamstern.

Hej, har svenska nu. Efter skolan blir det dollar, hem, duscha, packa och sen åka till kyrkan med Anna! Men nu ska en finis ha min dator så heido!

läger imorn :D

Hej! Har nästan packat klart nu, fixar det sista imorn. Nu blir de väl lite mer so och engelska plugg, tråkigt! Prov och läxförhör imorn så ändå bra om man pluggar lite. Älsklingen kom förbi idag iaf, söt han är! Kommer sakna honom men förhoppningsvis kan han vara med på filmkväll hos Anna på lördag, hopppas! ^^
Bloggar efter skolan imorn typ, puss!

The pretty reckless

Hej! Sitter och lyssnar på musik. Har pluggat och väntat på Pontus i typ 3 timmar men han hade tydligen annat för sig så. Är helt död, har ont i kroppen och vill sova. Men nu ska jag typ fortsätta lyssna på underbar musik och sen packa till konfa lägret, puussss!
Bara för att hon sjunger som en gudinna <3

Sevärd film , ohja!

Hej! Kom just hem från bion! Så bra den var! Hihuh, se den... Ni kommer it ångra det ;)
Nu ska jag se idol på datan , missade ju det ikväll så blir idol mys nu ist.
Imorn har vi orientering och sen slutar vi så då blir det badhuset med några söta! Så länge sen sist!
Bloggar mera imorn, puuusss!

Jägarna 2

Hej! Igår frågade mamma om jag hade lust att gå på bio idag så ska och se Jägarna 2 snart! Var inte så sugen på att se den men varför inte? Typ mysigt iaf! Varit hos läkaren idag och det visade sig att de inte verkade vara ngt farligt så jag är rätt lättad nu! Ska typ lyssna på musik och lite sånt nu, hejdå!

Snart så...

Hej! Nu har jag svenska lektion men e klar så sitter och leker ist! ^^
Sen är det NO lektion en stund och efter det ska jag te läkaren... Nervös!
Men ju förr man får det gjort desto bättre!
Bloggar senare , POOUUUSS!

Mupp.. hhahaha

Vad händer med mig ?!

Hej! Kom nyss hem från älsklingen... Sjukt dåligt väder vilket verkar påverka mig en hel del.. är inte mig själv just nu. Har ingen lust att göra någonting och blöö , de suger! Ska till en läkare imorn efter skolan iaf och kolla upp lite saker så bloggar nog sent imorn. Aja, blir väl film elr nå nu, puss!

idol nu!

Hejhej! Kom hem från stugan vid ett , hoppade på en buss mot lule och sen mötte jag älsklingen där. Blev lite shopping som ni får se senare elr imorn! Nu ska jag iaf se Idol, duscha och efter det se Jersey Shore. Så antar att de blir ett inlägg senare, puss!

Argumentation !

Hej! Svenska nu, klar med min uppgift hihi. Idag ska jag vara med älsklingen efter skolan och sen typ städa lite. Imorn blir jag kvar i stan tror jag, vill inte åka till stugan imorn så vi får se , puss!
 

Önskar att allt var som förut..

Hej! Min dag har it varit den bästa, är väldigt trött och ska sova typ nu! Suttit och pluggat SO i typ 40 min, duktigt! Massa tjafs på skolan och så, sen är det mer privata saker som jag it skriver om på bloggen. Är iaf jävligt glad att jag har min underbara pojkvän som verkligen bryr sig om mig! Nåja, nu ska jag sova. Höres imorn!
Älskar dig !

Slööööö!

Goddag! Sitter och har svenska nu. Efter skolan ska jag på stan en sväng och sen hem , bloggar mera då... skolfoto imorn! Damp! Men aa, heidoo!!

Konstig kväll ?

Hej! Kvällen igår var... lite störd. Basement var inge vidare kul, jag har mått illa hela natten och helena sov inte hos mig som planerat men ändå var jag överlycklig! Varför? Det får ni veta nån annan gång! Nu ska jag slänga mig och se film, sovit i 2 timmar inatt så de kan behövas lite vila, bloggar senare, puss!

Svenska!

Hej! Sitter och har svenska lektion nu. Ikväll blir det basement, kulkul! Ska fixa håret på helena och sminka henne sen typ dra o käka på max! Nu äre snart lunch, pussen!

positiv dag .

Godmorgon mina söta läsare! nu ska jag snart åka mot skolan, väntar på Helena nu. Lule igår gick it som planerat menmen. Bloggar mera innan tjejerna kommer i eftermiddag och ska fixas , puss !

RSS 2.0