inte igen...

Hej! Just nu är jag inte glad... Igår kände jag att jag hade lite ont i halsen och idag vaknar jag upp och det är ännu värre! Har hosta, ont i halsen, huvudet och har nästan tappat rösten.. Inte kul. Men nu ska jag lägga mig och se gossip girl elr nått, hörs imorn!

Vill... Ha... Nya... SKOR!

Heej! sitter just nu och väntar på att pappa ska jobba klart , sen stugan! fördriver tiden med att kolla på olika skobutikers hemsidor , mina skor har dött! menmen , ska fortsätta nu, puuuuss

Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta...

Hei! Måste bara säga förlåt för att uppdateringen suger men jag hatar höstvädret, blir deppig av det och orkar ingenting! :(
Kom just hem från bränna, varit där och ätit middag! Efter skolan imorn äre lov , så otroligt skönt! Blir inge Norge heller så ska bara vila upp mig under hela veckan tills helgen då jag åker till Finland med mina föräldrar.. Mysigt! Nu ska jag lägga mig och försöka sova, lycka till med det... Kan it sova på nätterna längre. Menmen , godnatt !

Kan bara inte låta bli...

Lilla hjärtat somnade när vi såg på film, så sjukt söt! :')
Godnatt!

Så sött!


borta..

Heej! Åkte hem tidigt från skolan , mår inte bra... Mitt huvud dödar mig! Men aa, blev ingen spelning ikväll heller då. Nu ska jag lägga mig och sova, har ingen ork alls, fattar it ens att jag orkar blogga men gör det iaf.. menmen , godnatt!

Godmorgon!

Tjo! Sitter på So lektion nu , går till elevrummet om typ 30 min! Spelning imorn så måste träna med Anna oxå.. Mycket att göra! Bloggar mera ikväll tror jag , puuuuuss :*

Hemklickat från gina tricot! ;)


Nu...

Film mys! ska sitta i elev imorn och sen tandläkaren efter skolan, puss! ;*
Ed Snyggast Westwick ♥

Gårdagens shopping!

Gina 100:-
Gina 104,50:-

Trött!

Hej! Vet att jag bloggar lite men har haft fullt upp men praon, så grymt kul det är! Är på erikslunds dagverksamhet och idag fick jag träffa en av morfars gamla vänner, kändes så bra... Menmen, är jätte trött så ska lägga mig och läsa lite. Lule på lördag med helena, kulkul! ;)
Bloggar typ imorn , puuuusss!

8 månader <33

Hej , som ni ser på rubriken så har ja och hjärtat varit tsm 8 månader ... Underbart !<3 inatt sover.jag hos syrran sm bor nära Pontus eftersom att han bor 7km från stan så lättare att sova här, eget rum o allt ! Nu ska jag lägga mig och typ ta det lugnt , är så trött ... Puss !

Alltid samma problem!

Hej , förlåt igen att jag inte bloggar men har haft fullt upp! Idag har jag varit med älsklingen i lule men tröjan jag skulle ha fanns it så vi åkte hem... Sen kom mamma hem från Stockholm, typ nyss! Och jag fick en super fin ring som det står "vän" på sju olika språk på samt ett läppbalsam som var super bra för mina torra läppar! Under veckan ska jag iaf på prao så slutar typ 4 varje dag, bloggar imorn ! Puss ;)
Så fin! :')

mys!

Tjaaaaaa, har fullt upp idag, blev ändrade planer igen ^^ men aa, ledarutbildning imorrn. .. Heido ^^

Cosmic radiance ♥

Äntligen har jag fått den! Gick sjukt fort, hihi jag är glad! ^^
Men nu ska jag städa lite och så sen åka iväg, fullpackad dag! ;)
Puss!

Min dag + dagens köp!

Helu! Kom just hem från travet, varit där med pappa, ätit middag osv! Min dag har varit lite smått sne.. ena sekunden var jag as glad o nästa jätte ledsen ;o
Menmen.. imorn kommer jag nog it blogga så mycket, har fullt upp! Men på lördag ska jag bara sitta hemma och ha tråkigt, hahah kulliv.se nejmen .. typ se en film och ta det lungt. Var in på kicks idag som hade 20% rabatt på parfymer så passade på att köpa en ny flaska vanilla, min har varit slut sen länge och den luktar bara för gott!
Puss!

Gårdagens och dagens shopping!

Gårdagens:
Sämst kvalla tyvärr men aa..
ögonskugga - seppälä 50:-
bh - seppälä 99:-
trosa - seppälä 59:-
trosor i olika färger - gina 120:-
hårspray 30:-
smink borttagning 30:-
.
Dagens:
h&m 99:-
puss!

Jag vann! :')

Hej! Är så sjukt jävla glad!!! Var med och tävlade om att vinna Britney Spears nya parfym och jag vann! Åh så glad jag är, älskar verkligen doften! Fattar det inte... Vilken dag! Först är jag i haparanda och shoppar med mamma och när jag sen ska köpa en bh tog hon 50 kr mindre för den och nu dethär?! Kan det bli bättre? Hahah, ska försöka sova nu , nattinatti!
Tack så otroligt mycket Keela!♥

So!

Hejhej! Förlåt att jag it bloggar men orkar bara inte, nu sitter vi och läser om judendom samt lyssnar på judisk musik, puss!

RSS 2.0