Julkänsla i stugan!

hejhej! nu är jag i alträsk ... mamma har julpyntat sen tyyp förrförra veckan och nu har jag bakat pepparkakor... det enda som saknas e julmust! ska typ gå o se film nu , pösshääjjs!
/carrolajjnahh

Jag hittade den!

hej! vet att jag inte har bloggat på ett tag men här kommer en video som jag har letat efter sen i sommras ;p
NJUUT!


/ carrolajjnahh

Svenska ;/

Hejjhejjj! Nu sitter jag på svenska lektion. Det suger! När jag kommer hem så ska jag städa rummet o sen ha filmkväll♥ Mamma e i stugan o jag ska dit imorn. Nu ska ja fortsätta skriva.. heiiddo <3

/Carrolajjnahh


Bio!

hejhej! nu e jag jätte glad för att mina 17 godisar från gratisgodis.se har kommit, PERFEKT till bion ikväll, ska dra nu .., hejjs!
/carrolajjnahh

SVar till elijah

Jag har lämnat in min dator nu för den har virus men när jag får tillbaka den kan jag fixa bloggen , kram  <333
/Alaric Saltzman (;

U never know

hejj! Har inte bloggat på ett tag men jag har haft några dagar då mitt humör bara har varit skit.. anledningarna kanske kommer upp senare men just nu känner ja it för att berätta. Imorn ska ja på bio med Annaj , Totte , Arthur och Lucas. Vi ska se Harry Potter! :D Mitt humör är fortfarande inte på topp men ska se House och sen sova så jag hoppas att jag mår bättre imorn. Bjuder på en liten ego bild oxå ...
/Carrolajjnahh <3

lite fler inlägg ^^

Hejhej! märker någon att jag har börjat blogga mer ? ^^ Idag ska jag på skolan som vanligt o sen ska jag nog hem och packa till stugan ... Imorn ska vi fira tindra o clara som fyller år. Nu ska jag gå ner o käka lite o sen gå till bussen ... hejjdå!

justdet! ska spela in idag oxå ! :)

/carrolajjnahh

Presenter!

hejj! nu ska jag följa med pappa o skjutsa mamma o misse till alträsk , sen ska ja o pappa till storheden o hitta presenter till mina syskon barn ( tindra o clara ) som ska ha kalas i helgen. Bloggar senare igen , hejjdåå!

snösnösnösnösnösnö
SNÖÖÖ!! ^^

/carrolajjnahh

utveckligssamtal...

Hejhej! Nu har jag gjort mej iordning och ätit lite frukost... idag har jag utvecklingssamtal efter skolan .. undra hur de kommer gå, jag som e såååå snäll (a'   Min buss går om typ tio minuter så ska gå nu. efter skolan lär ja ha fullt upp med att plugga, plugga och plugga-.- prov imorn så vet inte om jag bloggar nå mer idag hejjsdåå

bjuder på en bild oxå ;p

/carrolajjnahh <33

Shoppinnngg


Det jag köpte i luleå


_______________________________________________________________________________________________

Det jag köpte i norge






_______________________________________________________________________________________________
Tror de var allt ... lägger in senare om ja kommer på nå mer :) <3


/ Carrolajjnahh

sssämst på att bloggaaa -.-

Hejj .. jag vet att ja e sämst på att blogga men nu ska jag fan ändra på det! jag sitter hemma med lite feber o jävligt ont i halsen men nu måste jag blogga ! under lovet har jag varit i norge , lule med annaj , arthur , totte och så mötte vi sebastian där. sen har ja varit på ilmkväll hos alva o sen sov jag över hos annaj :) Sen har jag bara varit i stugan med mamma , pappa , mammas kusin och hennes man. ska nog slänga in lite bilder på vad jag har köpt i norge och när vi var i lule men de tar vi senare idag (; hejjdå! <3

/ carrolajjnahh

Spa, shopping och hemresa

Hejhejj. Idag ska jag åka hem från Norge. Igår hade jag och jessica spa kväll .. hon plockade mina ögonbryn och massaa annat och ja gjorde manikyr och pedikyr på henne.. Idag innan tåget går ska vi shoppa bara jag o jessica, jag har hittat en  tröja på bikbok som jag vill ha. Nu ska jag gå upp och packa .. hejdå! :)
/Carrolajjnahh

I love you more than i did before

Hejj hopp ! nu e  ja hos jessica i norge. kom hit igår och idag ska jag laga mat o gøra en kladdkaka. nu ska jag åka med jessica o handlaoch sen pratade hon om att hon hade nån spegel så skulle vi fota celina :) hon har en canon eos 500 D som jag har mitt minneskort i så att jag får massa fina bilder. Celina sitter just nu och æter spagetti och køttfærssås med sin pappa :') hejjdåå!
/Carrolajjnahh (;

RSS 2.0