bibidibidiii!

Hej! Om nån dag lär det dyka upp några bilder från havsbadet osv men kan inte göra de i stugan. Nu är jag bara hemma en stund för pappa skulle fixa nå saker. Bloggar mera imorn, tror det blir alder då men beror på väder osv , puss!

Bajs.

Hej! Kom it på nån rubrik (y'
Helena o Isak sov här inatt. Elr sov och sov.... hahah , damp!
Nu ska jag snart me isak te stugan, puss!

Slösande unge!

Hejj! Igår hände ngt tragiskt ... Älsklingen kom och väckte mig på morgonen med jävla isbitar! Hahah, de va inte det tragiska menmen, han satte paketet med isbitar på mitt säng bord där min mobil låg. Sen när jag åkte till storheden med syrran så upptäckte jag att min mobil va sjöblöt och inte funkade! Batteriet har dött! Så jag fick köpa en piss samsung på storheden för 200 kr... Billigt men ändå, den suger! Så jag e fast med den ett tag nu skulle jag tro. Suck! Iaf, idag ska jag på stan med helena tror jag. Sen ikväll ska jag , min kusin, jasse och lucas vara med varann så bloggar nog senare ikväll! Pusss!
pissmobil! :'(

Hemresa imorn!

Hejj! Imorn åker jag hem te boden o sen te alträsk, saknar älsklingen så jävla mycket och så ska han till sin stuga oxå så! Har typ inget att göra nu så blir väl facebook 10 min till, jävla betal datorer... puss!

Mot the city!

Hej! Nu ska jag och Helena bege oss mot staaden och kanske shoppa lite, who knows ? Ikväll åker hon hem... SAAAADFACE! Men ikväll ska ´jag, mamma, moster, kusin och mammas kompis ha kräft fest! Bloggar nån dag , puss!

Pite havsbaaad!

Helu!Har it orkat betala för att blogga ngt men nu gör jag det! Igår var Arthur, Totte och älsklingen här och va på innebadet med oss, sen gick vi på bio, Trassel! Hahah, gratis bio (y'
Ikväll har vi varit på en show som var helt okej enligt mig. Nu ska jag och Helena gå på ap-jakt! Hihuuhhh, kulkul!
Bloggar mera imorn, pusseeen!

5 månader med världens finaste!

Hej! Nu har jag packat och fixat på rummet så ska gå ner och äta frukost, sen pite havsbad i en vecka! Älsklingen och jag har varit tsm i 5 månader idag , hihuh! Får se hur uppdateringen blir under veckan, har ingen dator med så den blir nog låg. Men vi får se, bloggar när jag kan. Puss!
Älskar dig!<3

Bloggar mera senare!

Hej , är med pontus nu. Har packat klart inför pite imorn, hörs ikväll!

Jag älskar dig!

Hihi, vaknade klockan 12 av att min mobil ringde och då var det älsklingen som stod utanför dörren och ville att jag skulle låsa upp! Hihi, mysigt! Var vaken tidigare och åkte hem från stugan då, pappa skulle till Lule så. Men iaf, nu är jag påväg tillbaka till stugan. Lika bra att vara där när man är sjuk, puss!

Sjuklingen :(

Heej! Såklart ska man bli sjuk nu oxå, hade it lust med det men feber och huvudvärk vaknade jag upp med imorse!
Idag ska jag inte göra ngt speciellt vad jag vet, pontus kasnke skulle komma hit en sväng och titta till sin sjuka flickvän .. annars blir det nog bara ett se film och sovaaa! Bloggar mera senare , puss!

Längtar!

Hej! Nu är det bara en vecka tills jag, helena och min kusin åker till pite havsbad! Så grymt kul de ska bli! har typ 500 kr sparat till de än så länge o mer ska de bli! Nu ska jag hitta på ngt, typ se ut gossip girl.. Hahah, jag och helena e lite nördar asso (a'
Bloggar nog mera imorn, om jag orkar.. Mitt humör är lite till och från så kan hända att jag it orkar, vi får se !
Puss.

Grillkväll !

Hejj! Nu sitter jag och väntar på helena som snart ska komma hit o sen ska vi åka till alder och ha grillkväll! Sjukt mysigt ska de bli, hihuh! Sover hemma inatt, orkar it stugan längre.. Tänker it slösa bort hela sommarn där, nejnej! Men bloggar mera ikväll när jag kommer hem.. puss!

Isbitar , fängelser och framtiden.

Hej! Fin rubrik, I Know! Men det ä faktiskt det som snurrar i min hjärna nu! Hahah, blev väckt av en söt pojke imorse som mförst ringde o efter typ en timma var han här! Nu ska jag strax åka till stugan, mysigt! Bloggar mera imorn typ, puuuuss

Mysdag!

Hejhej! Imorse kom älsklingen till mig typ vid halv 12 och sen var jag med honom till typ lite innan tio, då jag cyklade hem från honom! Visst , så illa äre it men att han bor i vittjärv ? Blööö , hatar vägen dit ! Men det är de värt!♥
Sen när jag kom hem ringde jag mamma och pappa som är i stugan och fick veta en as rolig sak så drog te helena och firade lite med att äta pinnbröd och mysa vid elden! Hihi, ska lägga mig och se film nu. Är väldigt trött idag, puss!

hemresa just nu!

Hej , sitter på tåget nu.. fick åka buss till kiruna först precis som sist ja va i norge... gaah, jävla sj! Menmen , ska se gossip girl nu , pusss!!

Ändrat...

Hej, orkar it blogga nå egentligen men men , åker hem imorn ist för torsdag... Bloggar mera nångång

Dagens shopping!

Linne - H&M 30:-
Tshirt - H&M 50:-
Bh - H&M 50:-
Nagellack - H&M 10:-
Linne

dagens outfit!

Bloggar mera sen, puss!

Dagens shopping!

Hej, framme i norge hos Jessica nudå! Kom fram vid två tiden sen for vi på en galleria och shoppade lite! Här får ni bild på dagens shopping! Och  söt Celina i bakgrunden :*
Linnen - Bikbok 149 :-
Tub bh - Bikbok 129 :-
Shorts - Bikbok 199 :-
Hahha, dom hade typ bara bikbok och cubus så de blev bara bikbok, älskar den affären! :*

Bilder från konfan!


På tåget !

Hejhej , sitter på tåget nu , har suttit och sovit i typ två timmar! Tåget är typ en timma försenat menmen , kan inte hjälpas. Det sitter en kille på tåget som läser vampire diaries! Jag höll på att svimma när jag såg det, hahah! Längtar tills jag e framme och får träffa lilla Celina, mysigt! Ska typ se beastly nu och smsa med min söta pojke som jag saknar! Heido! :*
Störd unge på tåget! :*

Lösnaglar och fisketur!

Hellu! Kom typ hem från stugan nyss, åkte med Micke och Tindra för att jag skulle hinna på apoteket innan dom stängde! Igår hade vi det jätte myyysigt i stugan. Vi bakade, sen gjorde jag lösnaglar och när Tindra såg det blev hon helt förtrollad! Hon skulle bara ha såna! Så jag letade fram några som passade henne och limmade på dom! Sen skulle vi ut och fiska med Cilla och Simon vilket gick bra för mig och tindra som fick 5 fiskar totalt, haha såååå duktiga vi var! Eller inte! Menmen , sen vart klockan mke så Tindra fick lägga sig och se bratz tills hon somnade, tur att moster har fixat filmer hon kan se! ;) Hahaha, nu ska jag iaf packa! Pusss!

Barnvakt!

Hejj! Nu är jag hemma en sväng och ska boka tågbiljetter, norge på måndag! Kul att träffa syrran igen! Ikväll ska jag vara barnvakt åt lilla Tindra, elr lilla... Hon är en stor tjej nu ju! Hihihi, sötunge är hon iaf! Ska åka och handla med pappa o sen ut till vittjärv och hämta henne och sen vidare till stugan! Pusss!
Saknar dig som fan!
:'(

stoooraa planer!

Hellu! Nu ska jag hoppa i duschen, är helt död! Jag och helena satt uppe och planerade liite saker till typ 3 inatt, vi skrattade som faan , haha! Idag har vi varit med arthur och totte ett tag oxå! Ska in till stan ikväll, vet inte riktigt varför men åker ett tag iaf, ser ju hur länge jag orkar! bloggar kanske mer ikväll, heido!

boden is alive! or not ?

Haha, heej! Jag och Helena sitter här just nu och blubbar. Har varit på boden alive ikväll, det var helt jävla öde ju! Två saker man kunde åka... sen då ? ;o Sjukt besviken! Skulle dit imorn oxå men de lär nog inte bli så iaf... Men hihu , nu ska jag och Helena göra en stoooor plan på lite grejjs ;)
Puss!

RSS 2.0